PETICIÓ DE XEC REGAL

Si ho desitja, també pot formalitzar la seva petició per teléfon al 699 813 817 o per mail a lescols@lescolspavellons.com
x
PÍCNIC dDIA
Motxilla isotèrmica totalment equipada per emportar-se’n el pícnic. Pensada per a gaudir d’un dinar pels voltants de la Garrotxa, on l’entorn acompanya l’àpat. Es pot sol·licitar tant pel dia d’arribada com el de sortida.
x
PÍCNIC dNIT
És la proposta més romàntica. Consisteix en un pícnic a la nit, pensat per a gaudir-lo a dins del pavelló (habitació) sota la llum de les estrelles i de les espelmes que l’envolten. Tot el menjar està elaborat amb productes de la terra i de qualitat.
x
VOL EN GLOBUS
Combinar una estada amb un vol per la Garrotxa. L’activitat comença a primera hora del matí. El vent marca el rumb del viatge, que sol durar unes dues hores aproximadament. Es degusta un esmorzar un cop arribats a la base.
x
RCR - Arquitour
Rafael Aranda, Carme Pigem i Ramon Vilalta formen equip sota el nom de RCR Arquitectes, a la seva ciutat natal. Les seves obres són característiques d'un diàleg entre la natura i l'arquitectura dels voltants, que es fon amb el paisatge. A continuació es proposa una ruta arquitectònica amb guia per algunes de les seves obres a la Garrotxa.